21 راه برای سرعت بخشیدن وبسایت

آیا سرعت بخشیدن به وبسایت مهم است؟

کاربران به وب سایت های سریع علاقه مند هستند و وقتی یک سایت به کندی پاسخ می دهد ، بازدید کنندگان صبر خود را از دست می دهند و احتمال بازگشت آن ها به آن سایت کمتر است.بهبود سرعت وب سایت شما نه تنها برای کاربران بلکه برای رتبه بندی موتورهای جستجو ( سئو ) نیز مهم است.در این مقاله می خواهیم 21 راه برای سرعت بخشیدن وبسایت را بررسی کنیم.

در مطالعه ای که توسط Akamai انجام شده است ، تقریبا نیمی از کاربران وب انتظار دارند که یک سایت در 2 ثانیه یا کمتر بارگیری شود. اگر ظرف 3 ثانیه بارگیری نشود ،کاربران تمایل دارند که سایت را ترک کنند.

تأخیر یک ثانیه ای در بازده زمان بارگیری صفحه باعث می شود که:

11? بازدید صفحه کمتر می شود.
16? رضایت مشتری را کاهش می دهد.
7? ضرر در تبدیل بازدیدکننده به مشتری ایجاد می کند.
چند ثانیه اضافی می تواند تأثیر بسزایی در توانایی شما در جذب بازدید کننده و فروش داشته باشد.

این بدان معنی است که داشتن یک سایت سریع ضروری است ، نه فقط برای رتبه بندی خوب با Google ، بلکه برای نگه داشتن مشتری های شما.

سرعت سایت شما حتی بر رتبه بندی جستجوی ارگانیک شما نیز تأثیر می گذارد. از سال 2010 ، گوگل در الگوریتم خود سرعت سایت را نیز قرار داده است.

درجه بندی سایت ها براساس زمان بارگذاری سایت:

زیر 1 ثانیه = کامل
1-3 ثانیه = بالاتر از حد متوسط
3-7 ثانیه = متوسط
7+ ثانیه = بسیار ضعیف

1. درخواستهای HTTP را به حداقل برسانید.

طبق گفته های یاهو ، 80? از زمان بارگذاری یک صفحه وب برای بارگیری قسمت های مختلف صفحه مانند تصاویر ، شیوه نامه ها و اسکریپت ها صرف شده است.درخواست HTTP برای هر یک از این عناصر می شود ، بنابراین هر چه مؤلفه های صفحه بیشتر باشد ، مدت زمان بیشتری برای نمایش صفحه سپری می شود.

اولین قدم برای به حداقل رساندن درخواست های شما ، مشخص کردن تعداد قسمت های سایت شما در حال حاضر است.

اگر از Google Chrome استفاده می کنید ، می توانید از ابزارهای برنامه نویس مرورگر استفاده کنید تا ببینید سایت شما چند درخواست HTTP ایجاد می کند.

کاهش درخواست های http

2.فایل ها را بهینه و ترکیب کنید.

اکنون که می دانید سایت شما چند درخواست دارد ، می توانید برای کاهش این تعداد کار کنید. بهترین کار برای شروع، کار با پرونده های HTML ، CSS و JavaScript است.این پرونده ها بسیار مهم هستند ، زیرا ظاهر سایت شما را تعیین می کنند.

با هر بازدید کاربر از سایت به تعداد درخواست های HTTP افزوده می شود.می توانید با “کوچک سازی” و ترکیب پرونده های خود ، این تعداد را کاهش دهید.  که باعث کاهش اندازه هر پرونده و همچنین تعداد کل پرونده های سایت می شود.

کوچک کردن فایل های سایت

کم کردن پرونده شامل از بین بردن قالب بندی ، فضای سفید و کد غیر ضروری است.

از آنجا که هر کد غیر ضروری به اندازه صفحه شما می افزاید ، مهم است که فضاهای اضافی ، قطع خط و تورفتگی ها را از بین ببرید. این کار تضمین می کند که صفحات شما تا حد ممکن لاغر هستند.

ترکیب فایل ها دقیقاً همان چیزی است که به نظر می رسد. اگر سایت شما چندین فایل CSS و JavaScript را اجرا می کند ، می توانید آنها را ترکیب کنید.

روش های مختلفی برای کوچک سازی و ترکیب فایل ها وجود دارد و اگر سایت شما با وردپرس اجرا شود ، افزونه هایی مانند WP Rocket این روند را نسبتاً ساده انجام می دهند.

3- بارگذاری JavaScript را به تعویق بیندازید.

از بارگیری فایل هایی که بزرگ هستند جلوگیری کنید تا سایر فایل هایی که کوچک هستند اول بارگذاری شوند. اگر فایلهای بزرگتر مانند JavaScript را به تاخیر می اندازید ، اطمینان حاصل کنید که بقیه مطالب شما می توانند بدون تأخیر بارگیری شوند.

اگر یک سایت وردپرس دارید ، می توانید از افزونه WP Rocket که برای آسان کردن بارگذاری جاوا اسکریپت به تاخیر افتاده است ، استفاده کنید.

4- زمان بایت اول را به حداقل برسانید.

علاوه بر مدت زمان لازم برای بارگیری کامل صفحه شما ، می توانید به مدت زمان لازم برای شروع بارگذاری نیز نگاهی بیندازید.

زمان بایت اول یا TTFB ، مدت زمانی است که یک مرورگر باید منتظر بماند تا اولین بایت داده خود را از سرور دریافت کند. گوگل TTFB کمتر از 200ms  را توصیه می کند.

برخلاف بسیاری از فاکتورهای عملکرد سرعت که بیشتر ، صاحبان سایت روی آن متمرکز هستند ، این یک نگرانی سمت سرور است.

هنگامی که یک کاربر از سایت شما بازدید می کند ، مرورگرِکاربر درخواست HTTP را به سرور میزبان سایت ارسال می کند. سه مرحله وجود دارد که باید بین درخواست اولیه و دریافت اولین بایت داده ها اتفاق بیفتد:

  1. جستجوی DNS
  2. پردازش سرور
  3. واکنش (پاسخگویی)

می توانید با استفاده از ابزارهای برنامه نویس Chrome یا یک ابزار ، ببینید سایت خود  چقدر طول می کشد تا پاسخگویی را انجام دهد.

اگر از ابزارهای برنامه نویس استفاده می کنید ، مهم است که به یاد داشته باشید که زمان پاسخگویی می تواند تحت تأثیر اتصال اینترنت شما نیز باشد. بنابراین اگر اتصال شما کندتر باشد ، پاسخ سرور شما دیرتر ظاهر می شود.

5. زمان پاسخگویی سرور را کاهش دهید.

یکی از بزرگترین عواملی که برای سرعت بارگیری صفحه شما وجود دارد ، مدت زمانی است که جستجوی DNS شما طول می کشد.

DNS یا سیستم نام دامنه ، سروری است با بانک اطلاعاتی از آدرسهای IP و نامهای میزبان مرتبط آنها. وقتی کاربر URL را در مرورگر خود وارد می کند ، یک سرور DNS همان چیزی است که آن URL را به آدرس IP ترجمه می کند که موقعیت آن را به صورت آنلاین نشان  دهد.

بنابراین ، جستجوی DNS فرایند یافتن یک رکورد خاص DNS است. به طور مثال،می توانید به عنوان رایانه خود در جستجوی شماره در دفترچه تلفن ، از آن فکر کنید.

مثالی برای جستوجوی DNS

به عنوان مثال ، بیایید بگوییم که شما می خواهید به URL:www.ttmweb.ir مراجعه کنید. شما این مورد را در مرورگر خود تایپ می کنید.ISP شما برای یافتن آدرس IP مرتبط با آن URL ، یک جستجوی DNS را انجام می دهد.

سرعت بخشیدن و وبسایت

یک آدرس IP مانند 52.40.57.158.443 دریافت می کند ، که برای پیدا کردن سایت مورد نظر از آن استفاده می شود. این مرحله باعث می شود تا کاربران نیازی به حفظ کردن رشته های طولانی از اعداد برای دسترسی به اطلاعات آنلاین نداشته باشند.میزان زمانی که این مرحله انجام می شود بستگی به سرعت ارائه دهنده DNS شما دارد.

شما می توانید این گزارش مقایسه سرعت DNS را که ماهانه به روز می شود ، بررسی کنید تا ارائه دهنده های خود را ببینید که در کجای رتبه بندی ایستاده اند و کدام ارائه دهندگان سرعت بالاتری دارند.

رتبه بندی dns

6. میزبان(سرور) مناسب را برای سایت خود انتخاب کنید.

بیشتر صاحبان سایت های جدید ارزان ترین گزینه ممکن را برای میزبانی انتخاب می کنند. اگرچه این در ابتدای کار کافی است ،اما به محض شروع ترافیک بیشتر باید به روزرسانی کنید.

برای میزبانی سایت خود، سه گزینه مختلف دارید:
  1. میزبانی مشترک
  2. میزبانی VPS
  3. سرور اختصاصی

میزبانی مشترک ارزانترین گزینه است و اغلب می توانید آن را با قیمت پایینی در ماه بدست آورید. اگرچه مناسب برای سایت های کم ترافیک است.

با میزبانی مشترک ، منابع خاصی مانند CPU ، فضای دیسک و RAM را با سایر سایتهای میزبانی شده در همان سرور به اشتراک می گذارید.

با میزبانی VPS ، شما هنوز یک سرور را با سایر سایت ها به اشتراک می گذارید ، اما بخش اختصاصی خود را از منابع سرور دارید. این یک گزینه مناسب مابین است. سایت شما را از هر کس دیگری روی سرور شما محافظت می کند بدون نیاز به  هزینه ای برای میزبانی اختصاصی.

میزبان

اگر به فضای کافی احتیاج دارید و می خواهید کنترل کاملی بر میزبانی خود داشته باشید ، بهترین گزینه برای شما سرور اختصاصی است.هرچند ممکن است حدس زده باشید ، این گرانترین گزینه است.

اگر در جایی هستید که سطح ترافیک شما ،زمان پاسخگویی سرور شما را کند می کند ، ممکن است زمان آن رسیده باشد که از سرور مشترک به یک VPS یا از یک VPS به یک سرور اختصاصی انتقال مکان دهید.

7-  فشرده سازی را اجرا کنید.

این به نفع شماست که پرونده های خود را به کمترین سایز ممکن برسانید ، بدون آنکه کیفیتش را از دست بدهد. هر چه پرونده های شما کوچکتر باشد ، سریعتر بارگیری می شود و زمان بارگذاری کلی سایت شما پایین خواهد آمد.

صفحات با تعداد زیادی تصاویر و سایر محتوا می توانند در اندازه بیش از 100 کیلوبایت به پایان برسند. در نتیجه ، آنها حجیم و آهسته بارگیری می شوند.با فشرده سازی آنها می توانید بارگیری را سرعت ببخشید.

برای اطلاع از چگونگی سرعت بخشیدن به فشرده سازی سایت شما ، می توانید از GIDNetwork برای انجام  فشرده سازی استفاده کنید.

8. فشرده سازی را فعال کنید.

هرچه پرونده های شما کوچکتر باشد ، صفحات شما سریعتر بارگیری می شوند. فشرده سازی فایل ها یکی از ساده ترین راه ها برای کاهش زمان بارگذاری است و امروزه فعال کردن فشرده سازی با Gzip یک روش استاندارد محسوب می شود.

Gzip یک فرمت فایل و برنامه نرم افزاری است که در واقع رشته های کد مشابه را در پرونده های متنی شما قرار می دهد ، سپس آنها را به طور موقت جایگزین می کند تا پرونده ها کوچکتر شوند.که خوبی با CSS و HTML کار می کند ، زیرا این پرونده ها به طور معمول دارای کد و فضای مکرر هستند.

بیشتر سرورهای وب می توانند قبل از ارسال آنها برای بارگیری ، با تماس با یک ماژول یا استفاده از روالهای داخلی ، پرونده ها را با فرمت Gzip فشرده کنند. طبق گفته یاهو ، این کار می تواند زمان بارگیری را حدود 70? کاهش دهد.

و از آنجا که 90? از ترافیک اینترنت امروزه از طریق مرورگرهایی که از Gzip پشتیبانی می کنند ، می باشد ، گزینه ای عالی برای سرعت بخشیدن به سایت شما است.

اگر مطمئن نیستید که سایت شما Gzip را فعال کرده است ، می توانید از checkgzipcompression.com برای دیدن استفاده کنید. فقط URL سایت خود را باید وارد کنید.

فشرده سازی

9. حافظه پنهان مرورگر را فعال کنید.

هنگام بازدید از یک وب سایت ، عناصر صفحه ای که بازدید می کنید در هارد دیسک شما یا در حافظه موقت ذخیره می شوند.این بدان معنی است که دفعه بعدی که به همان سایت مراجعه می کنید ، مرورگر شما می تواند بدون نیاز به ارسال درخواست HTTP دیگر به سرور ، صفحه را بارگیری کند.

در اینجا چگونگی آن از زبان Tenni Theurer ،  آورده شده است:

اولین باری که شخصی به وب سایت شما مراجعه می کند ، باید قبل از استفاده از صفحه شما ، سند HTML ، شیوه نامه ها ، فایل های جاوا اسکریپت و تصاویر را بارگیری کند. پس از بارگیری صفحه و مؤلفه های مختلف ذخیره شده در حافظه پنهان کاربر ، برای بازدیدهای بعدی فقط چند مؤلفه باید بارگیری شود.

در تست تورر ، هریک از سه مؤلفه  0.9 ثانیه زمان را کم کرد که تقریباً 2 ثانیه از زمان بارگذاری را کوتاه می کند.

فعال کردن حافظه پنهان سایت های WordPress

نحوه تنظیم caching بستگی به این دارد که آیا سایت خود را با WordPress یا HTML static اجرا می کنید.

اگر یک سایت وردپرس را راه اندازی کرده اید ، می توانید از افزونه ای مانند W3 Total Cache استفاده کنید تا به راحتی حافظه پنهان را فعال کنید.

W3 Total Cache ادعا می کند که کاربران آن پس از پیکربندی کامل پلاگین ، 10 برابر در نتایج Google  و تا 80? در نگهداری پهنای باند،بهبود مشاهده کرده اند.

فعال کردن حافظه پنهان سایت های HTML static

اگر یک سایت HTML استاتیک دارید ، می توانید حافظه ذخیره سازی را در پرونده htaccess خود فعال کنید.

می توانید خط هایی را به کد اضافه کنید که به مرورگرها بگوید حافظه پنهان را ذخیره کرده و مدت زمان ذخیره آن، چقدر است.

به شما این امکان را می دهد که مقدار زمانی را که می خواهید هر نوع پرونده ای در حافظه نهان یک کاربر ذخیره شود،را تعیین کنید.به طور کلی ، منابع استاتیک باید حداقل طول یک هفته  کش داشته باشند.

برای کلیه منابع ذخیره شده مانند JavaScript و پرونده های CSS ، پرونده های تصویری ، پرونده های رسانه ای و PDF ، حافظه پنهان را بین حداقل یک هفته تا یک سال تنظیم کنید.

10. اندازه تصویر را کاهش دهید.

تصاویر می توانند نقش مهمی در سرعت سایت شما داشته باشند.که روی رابط کاربری و تجربه کاربری ( ui & ux) سایت تاثیر به سزایی می گذارد.آنها اغلب پرونده های بسیار بزرگی هستند که می توانند بارگیری صفحه را کند کنند.اما حذف آنها در کل گزینه ی مناسبی نیست.

این را در نظر بگیرید: میانگین تبدیل بازدیدکننده به مشتری وب سایت تجارت الکترونیکی در حدود 1-3? شناور است.اما این تعداد ممکن است برای برخی از سایت ها 5 درصد افزایش یابد.

یکی از بهترین راه ها برای تبدیل نرخ تبدیل خود به این سطح ، شامل تعداد زیادی از تصاویر محصول مفید است. در یک نظرسنجی ، 66? از مصرف کنندگان گفتند که مایلند قبل از خرید حداقل سه عکس از محصول را مشاهده کنند.این بدان معنی است که اگر می خواهید یک سایت تجارت الکترونیکی موفق را اجرا کنید ، تصاویر کاملاً ضروری هستند.

این همچنین بدان معنی است که فشرده سازی تصویر بسیار مهم است و این مهم است که آیا سایت شما شامل فروشگاه تجارت الکترونیک است یا خیر.

با ابزاری مانند Pingdom می توانید ببینید که چه اندازه از تصاویر تأثیرگذاری در هر یک از صفحات خود وجود دارد. یک تست سرعت صفحه را اجرا کنید ، سپس به “درخواست های نوع محتوا” نگاه کنید.

مثالی برای کاهش اندازه تصاویر

یکی از ساده ترین راه ها برای کاهش اندازه پرونده های تصویر ، برش تصاویر در اندازه صحیح است. به عنوان مثال ، اگر می خواهید تصویری به اندازه 570 پیکسل ظاهر شود ، اندازه تصویر را در  عرض آن تغییر دهید.

“تصویری به عرض 2000 پیکسل بارگذاری نکنید و پارامتر عرض را به اندازه دلخواه خود تنظیم کنید.”

اگر از پارامتر عرض برای کوچکتر شدن تصاویر در سایت خود استفاده می کنید ، تغییر اندازه آن تصاویر باید اولویت باشد. این یک روش آسان برای کاهش اندازه کل هر صفحه است و می تواند تأثیر عمده ای بر سرعت سایت شما داشته باشد.

در مرحله بعد ، می توانید فایل های تصویر خود را با چند ابزار مختلف فشرده سازی کنید.

فشرده سازی در سایت های وردپرسی

اگر سایت شما با وردپرس اجرا می شود ، WP Smush گزینه بسیار خوبی است.

همچنین می توانید از این افزونه برای تغییر اندازه خودکار تمام پرونده های جدید آپلود شده استفاده کنید. حداکثر عرض و ارتفاع را تنظیم کنید ، و هر تصویری که بیش از آنها باشد “کوچک” می شوند.

اگر از WordPress استفاده نمی کنید ، می توانید از یک ابزار غیروردپرسی مانند Compressor.io استفاده کنید.قبل از افزودن تصویری به سایت خود ، آن را در این ابزار بارگذاری کنید و فشرده سازی بدون ضرر را انتخاب کنید.بعد از اینکه فایل جدید را ذخیره کردید ، می توانید آن را در سایت خود بارگذاری کنید.

در مرحله بعد ، همچنین مطمئن شوید که از انواع پرونده های مناسب برای هر تصویر استفاده می کنید. ممکن است این یک نگرانی جزئی به نظر برسد ، اما انواع پرونده ای که شما استفاده می کنید می تواند اندازه هر پرونده را تحت تأثیر قرار دهد.

فرمت های مختلف عکس

شما چند گزینه مختلف برای فرمت عکس دارید که متداول ترین آنها JPG ، PNG و GIF است.

1. فرمتJPG

به طور کلی بهترین گزینه برای عکس ها است. از فشرده سازی ضایع کننده استفاده می کند ، به این معنی که برخی از داده های تصویر هنگام ذخیره شدن در این قالب از بین می روند.

این از دست دادن داده برای بینندگان در عکس ها غیر قابل کشف است ، اما در سایز پرونده کوچکتر از اکثر انواع فایل های تصویری انجام می شود.

بنابراین اگر صفحات را با تعداد زیادی عکس بارگذاری می کنید ، اطمینان حاصل کنید که همه JPG ها می توانند زمان بارگیری را به میزان قابل توجهی کاهش دهند ، بدون اینکه اصلاً روی ظاهر آنها تأثیر بگذارد.

2.فرمت PNG

از طرف دیگر PNG ها از فشرده سازی بدون ضرر استفاده می کنند. این بدان معناست که وقتی یک تصویر را به عنوان PNG ذخیره می کنید ، هیچ داده ای را از دست نمی دهید و اندازه پرونده حاصل از JPG بزرگتر است.

اگر شما نیاز به خطوط واضح و جزئیات واضح دارید ، PNG راهی است که باید انجام دهید. این بهترین گزینه برای آرم ها ، تصاویر ، هنر خط و سایر گرافیک های دقیق است.

3.فرمت GIF

سرانجام ، GIF ها فقط باید برای گرافیک های کوچک یا ساده با اندازه کمتر از 10 × 10 پیکسل ، یک پالت رنگی از 3رنگ یا کمتر  و برای تصاویر متحرک استفاده شوند.

وقتی اندازه و قالب های خود را به درستی دریافت کردید ، می توانید مطمئن شوید که کدی که برای اجرای آنها استفاده می کنید نیز مناسب است.

 

منبع : TTMWEB.IR